7 tanggapan untuk “Fun Hunting Kebun Bibit Wonorejo di Desember Gerimis bagian 4”

  1. opo’o Cak Jhon foto jepretan pean saiki kok koyokane rodok menghindari hal hal sing sifate koyo “slip” utowo upskirt sing hot banget? kuatir ilegal ta? opo pean duwe alasan khusus? padahal hal hal ngunu iku sing nggarai ruame.. nek gak keberatan pean jawab yo Lek?

    Suka

  2. yo ndakpapa sih brow… tapi bicara marketing kan kita mesti tau opo seh sing paling disenengi para viewer… ibarate, film warkop iku laris mergo mesti ono adegan pantai..hehehe… ya masukan ae sih.. kalo misal gak masuk pemikiran yo..diignore ae gpp… awak dewe dadi wong lanang yo blak blakan ae.. soale seneng sing ngunu iku hahahaha… makanya kalo boleh usul tiap artikel coba pean kasih sentilan berupa foto sing rodok menggelitik.. pasti jaminan ruame.. tapi nek gak butuh rame yo.. gawe artikel sing datar datar & biasa biasa wae… sori lho masbrow.. sekedar pandangan penggemar ae..

    Suka

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s